Cutremure stiri: 506

Moldova şi Ungaria vor coopera în domeniul turismului

11 noi. 2014,, 11:45   Economie
5654 0
Foto: moldova-mare.com
Guvernul Moldovei a aprobat Acordul de cooperare cu Ungaria în domeniul turismului, relatează NOI.md. Documentul a fost semnat de către Agenţia Turismului a Republicii Moldova şi Ministerul Economiei al Ungariei pe 26 septembrie curent la Chişinău, în cadrul şedinţei Comisiei interguvernamentale moldo-ungare pentru cooperare comercial-economică.

Acordul stabileşte principalele domenii şi forme de cooperare între cele două ţări în dezvoltarea turismului. Documentul prevede consolidarea interacţiunii între instituţiile de profil din Moldova şi Ungaria, schimb de date, experienţă etc.

Acordul de cooperare între Moldova şi Ungaria în domeniul turismului va contribui la promovarea relaţiilor de prietenie între popoarele ambelor ţări, dezvoltarea relaţiilor economice şi culturale, înţelegerea mai bună a istoriei, culturii şi patrimoniului naţional al Moldovei şi Ungariei.

Potrivit Biroului Naţional de Statistică, în anul 2012 Moldova a fost vizitată de 552 de cetăţeni ai Ungariei, iar în 2013 – de 656 de cetăţeni ai acestei țări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав