X 
Cutremure stiri: 505

Usatîi: Voronin trebuie să decidă cu cine va face coaliție

18 noi. 2014,, 16:25   Politică
7418 13
Foto: vedomosti.md
Liderul partidului „Patria”, Renato Usatîi, afirmă că formațiunea sa este dispusă să facă coaliție, după scrutin, cu Partidul Socialiștilor și Partidul Comuniștilor, dar fără Vladimir Voronin. Declarația a fost făcută de Usatîi astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Acesta a anunțat că i-a expediat o scrisoare liderului PCRM, Vladimir Voronin, și așteaptă un răspuns precis de la politician.

„I-am spus deschis: Vladimir Nicolaevici, ajunge să mințiți oamenii din raioane și să le spuneți povești – precum că nu veți face cu nimeni coaliție. Faptul că ascunde cu cine va face coaliție denotă că Voronin pregătește o alianță cu Filat și Plahotniuc. Dacă nu ne va răspunde la această scrisoare, noi vom arăta tuturor oamenilor din țară adevărul. Așa, ba e proeuropean, ba e prorus. El este obligat să le spună cetățenilor cu cine va face coaliție”, a precizat Usatîi.

Liderul partidului „Patria” a mai anunțat că guvernarea ar pregăti provocări, pentru ca formațiunea lui să fie exclusă din cursa electorală, în pragul alegerilor. În acest sens, Renato Usatîi a menționat că va expedia scrisori tuturor misiunilor diplomatice din Republica Moldova pe marginea fărădelegilor care au loc în campania electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав