Cutremure stiri: 502

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de vehicule electrice

27 noi. 2014,, 13:39   Ştiri Auto
1682 0
Foto: renault
Reprezentanţii Alianţei Renault-Nissan sărbătoresc comercializarea a 200.000 de vehicule electrice la nivel global.
Renault-Nissan sărbătoreşte comercializarea a 200.000 de unităţi electrice şi o cotă de piaţă de 58% la nivel global în acest domeniu. Concernul franco-nipon estimează un rulaj cumulat de patru miliarde de kilometri pentru vehiculele electrice pe care le-a vândut până acum. Acest rulaj realizat de vehicule cu zero emisii de carbon reprezintă echivalentul a 200 de milioane de litri de carburant care ar fi fost consumaţi de vehicule cu propulsie convenţională, deci 450 de milioane de kilograme de CO2 nu au fost emise în atmosferă datorită maşinilor electrice vândute de Renault-Nissan şi a celor 200.000 de clienţi care le-au ales.
Nissan Leaf, prima maşină electrică globală a Alianţei, este cel mai bine vândut model din segment. Leaf a debutat în urmă cu patru ani. Succesul de vânzări al lui Leaf este încă neegalat, fiind cel mai popular model electric vândut în volume mari. Din trei maşini electrice vândute la nivel global, două sunt comercializate de Alianţa Renault-Nissan, incluzând cvadriciclul Twizy şi vehiculul comercial Nissan e-NV200. În oferta actuală a conglomeratului franco-nipon se află şase modele electrice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав