X 
Cutremure stiri: 505

Antifa lucrează mai mult pentru Dodon, decît pentru Usatîi

28 noi. 2014,, 09:20   Politică
8392 8
Foto: publika.md
"ANTIFA lucrează pentru Dodon şi Usatîi, dar mai mult pentru Dodon şi aceste lucruri sînt evidente din înregistrările difuzate", a declarat la "Fabrika" profesorul universitar Mihai Cernencu.

Analistul a spus că a putut să facă aceste concluzii vizionînd înregistrările care au fost difuzate de forţele de ordine în ultimele zile şi care se referă la percheziţiileefectuate la domiciul persoanelor despre care oamenii legii cred că ar fi activişti ai organizaţiei extremiste ANTIFA.

"S-au văzut legăturile care există între Igor Dodon, pe de o parte, şi Renato Usatîi şi Grigore Petrenco, pe de altă parte. Este clar al cui proiect este Dodon", a afirmat analistul politic Mihai Cernencu, menţionînd că "planurile de ocupare a CEC sînt materiale atît de evidente!"

La remarca lui Mihai Cernencu, potrivit căreia partidul "Patria" a început să scadă în sondaje după ce i-a plasat pe listă pe foştii comunişti Grigore Petrenco şi Alexandru Petkov, comentatorul politic Roman Mihăeş a sugerat explicaţia că Usatîi putea să fie impus de serviciile secrete ruse s-o facă.

"În mod normal nu avea nevoie de ei, aceştia au venit ca o bombă pe lista lui şi a început să scadă. I-au fost băgaţi pe gît", a spus Mihăeş.

Invitaţii din platou au căzut de acord că neglijenţele contabile pe care le impută poliţia partidului "Patria" puteau fi evitate, dar Renato Usatîi le-a admis pentru a se victimiza.

"Pentru a colecta voturile celor nemulţumiţi şi neavînd un program electoral concret, Usatîi a decis să adopte imaginea de victimă", a concluzionat comentatorul politic Roman Mihăeş.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав