Cutremure stiri: 501

Voronin, nevoit să facă cale întoarsă de la secția de vot

30 noi. 2014,, 10:01   Politică
5616 8
Foto : noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, s-a prezentat în această dimineață la secția de vot pentru a-și exercita dreptul constituțional, însă acest lucru nu s-a întîmplat, întrucît acesta nu avea asupra sa buletinul de identitate. Politicianul a fost nevoit să facă cale întoarsă de la secția de vot, informează NOI.md.

Președintele PCRM le-a explicat jurnaliștilor că nu a verificat atent documentele înainte de a veni la vot, ulterior amintindu-și că și-a lăsat buletinul de identitate la serviciu. În acele din urmă, politicianul a reușit totuși să voteze.

Întrebat de presă ce așteptări are la aceste alegeri parlamentare, Vladimir Voronin a răspuns că nu are mari speranțe că se va schimba ceva în bine. Liderul comuniștilor se arată convins că acest scrutin va fi falsificat de actuala guvernare.
“Nu aștept nimic bun de la aceste alegeri. Însăși pregătirea acestor alegeri poartă un caracter corupt și mafiot , o serie de încălcări, CEC-ul execută comenzile guvernării. Nu aștept nimic bun știu cum au fost pregătite aceste alegeri știu cu ce scop. Cei de la guvernare nu doresc să plece, nici în mod civilizat, nici în alt mod”, a declarat Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав