X 
Cutremure stiri: 505

Filat: Astăzi decidem ce se va întîmpla cu țara noastră

30 noi. 2014,, 10:42   Politică
4808 21
Foto : gov.md
Alegerile de astăzi sînt decisive pentru Republica Moldova și viitorul acestei țări, a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, astăzi, la ieșirea de la vot. Politicianul s-a prezentat la secție de vot împreună cu soția sa, Angela Gonța, informează NOI.md.

În opinia lui Filat, Moldova este supusă unor presiuni enorme la ora actuală, iar depășirea acestei situații depinde de mobilizarea tuturor cetățenilor.

„Pînă am ajuns la acest exercițiu nu a fost deloc ușor. Alegerile de astăzi sînt decisive pentru Republica Moldova, importanța scrutinului de astăzi este greu de estimat, decidem ce se va întîmpla cu țara noastră. Avem atît și atît de multe presiuni și răuvoitori pentru țara noastră, încît e nevoie de o maximă implicare, o mobilizarea a tuturor cetățenilor țării noastre, care prin vot să decidă viitorul țării. Sînt sigur că cetățenii vor decide într-o manieră responsabilă ca țara noastră să-și construiască un viitor european”, a declarat Filat.

Liberal-democratul a refuzat să facă prognoze în ceea ce privește rezultatul alegerilor de astăzi. La rîndul ei, soția politicianului, Angela Gonța, a precizat și-a dat votul pentru ca fiecare copil din această țară să aibă șansa unui viitor european.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав