Cutremure stiri: 501

Filat: Rezultatul obținut de Dodon este de fapt al lui Putin

1 dec. 2014,, 14:08   Politică
8814 24
Foto : actualitati.md
Președintele PLDM, Vlad Filat, afirmă că rezultatul obținut de Partidul Socialiștilor în alegeri nu se datorează atît partidului acestuia, cît președintelui Federației Ruse. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unui briefing, notează NOI.md.

„Eu nu văd aceste rezultat ca fiind un miracol. Acesta nu e rezultatul lui Dodon și nici al steluței lui Dodon. Acest rezultat este al lui Vladimir Vladimirovici Putin și cred că aici nu mai e nevoie de argumente”, a punctat Filat.

Liderul liberal-democraților a ținut să precizeze că situația creată ieri la secțiile de vot din Federația Rusă a fost rezultatul unui scenariu bine pus la punct. Potrivit lui Filat, mulți dintre cetățenii care au format cozi la secțiile de vot nu dețin cetățenia Republicii Moldova.

„Este evident că nu doar opțiunea de vot îi interesa pe mulți dintre cei care stăteau coloana din fața Ambasadei – îi interesa să creeze această imagine pe care să o difuzeze nu doar în Rusia și Moldova, dar în întreaga lume. Din informațiile pe care le deținem, erau și foarte mulți studenți, oameni de alte meserii, care nici nu au cetățenia Republicii Moldova. Toate aceste lucruri vor fi probate. Pot să vă spun că a fost un scenariu foarte bine pus la punct, prin utilizarea oamenilor noștri din Federația Rusă și la nivel de vot direct, dar și prin influențarea votului în localitățile de unde vin, inclusiv prin trimiterea unor echipe mobile pentru a umbla prin sate și a crea o anumită stare de panică”, a explicat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав