Cutremure stiri: 501

Doi suspecţi în cazul morţii femeiii care a fost stropită cu acid în faţă

5 dec. 2014,, 12:20   Societate
3452 0
Foto: donbass.ua
Oamenii legii au reţinut doi suspecţi în cazul morţii unei femei de 29 de ani care a fost stropită în faţă cu acid.

Într-o conferinţă de presă, procurorii au spus că suspecţii au vîrsta de 33 şi respectiv 38 de ani. Unul din ei este fostul prieten al victimei, iar infracţiunea a fost comisă din gelozie. Şi asta deoarece femeia postase pe o reţea de socializare fotografii din Dubai.

Astfel, infracţiunea a fost pregătită timp de două săptămîni, iar victima a fost urmărită. Acidul a fost pregătit într-un garaj din sectorul Rîşcani al capitalei de către un amic al prietenului victimei, care a fost şi complice în organizarea crimei. Pentru fapta sa, acesta urma să fie remunerat cu suma de o mie de dolari. Deocamdată, nu au fost stabilite componentele din care a fost preparat acidul. Cert este faptul că suspectul care l-a pregătit, anterior, a mai fost condamnat pentru leziuni grave.

Bănuiţii au fost reţinuţi într-un restaurant din capitală şi şi-au recunoscut vina. Ei au spus că intenţionau doar să sperie victima şi nu au bănuit că pot provoca moartea ei.

Pentru fapta lor, bărbaţii riscă 25 de ani de închisoare s-au detenţie pe viaţă.

Amintim că la începutul săptămînii, o femeie de 29 de ani a murit, după ce a fost stropită în scara blocului cu acid sulfuric.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав