X 
Cutremure stiri: 502

Cel mai mare tour operator de chartere din România a venit pe piața din R. Moldova ©

17 dec. 2014,, 11:57   Societate
4753 1

Cel mai mare tour operator de chartere din România și-a lansat oficial activitatea în R. Moldova. Este vorba despre Christian Tour, care în anul 2014 a atins o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, a deservit peste 185 de mii de turiști, deține 30 de agenții în orașele din Romania și are circa 150 de angajați.

În 2014 Christian Tour a realizat 27 de zboruri charter săptămînal spre Grecia, Turcia, Spania, Italia. De asemenea, deține un parc de 36 de autobuze de lux, care la fel, deschid pentru turiști destinații de vacanță.

“Am venit în R. Moldova pentru că sîntem siguri de succes. Noi vom oferi pachete turistice pentru orice buzunar, ceea ce înseamnă că orice persoană ce ne va trece pragul își va găsi la noi vacanța dorită. Christian Tour va oferi cele mai bune pachete turistice pe gustul fiecărui cetățean al R. Moldova”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour România.

Potrivit lui, faptul că au ajuns la 185 de mii de turiști în 2014 nu ține de noroc, ci de organizarea de a satisface nevoile clientului.

“Sînt încrezător în posibilitățile din R. Moldova. Mai ales acum, cînd s-au ridicat vizele pentru Europa. În 2015, iunie-septembrie, lansăm primul charter din R. Moldova. Zborul va fi spre insula Creta, săptămînal, și va fi operat de Aegean Airlines, cea mai mare companie din Grecia”, a mai spus directorul Christian Tour România.

Printre ofertele speciale ale agenției se numără și pachetul „Senior Voyaje” – destinat persoanelor trecute de 55 de ani, dar și „Family Moments” – destinate familiilor cu copii.

În 2015 Christian Tour va oferi pachet cu zbor din Iași, spre insula Zakynthos și din Bacău – spre Rodos. Totodată, ei propun sejururi și circuite cu autocarul și avion, ce pornesc de la 145 de euro.

Alexandru Filipschi, directorul Christian Tour în R. Moldova, a spus că agenția și-a deschis deja ușile pentru clienți, iar cu ocazia lansării sînt oferite reduceri consistente, de pînă la 50% din prețul pachetelor.

“Turismul din R. Moldova necesită un upgrade, căci în prezent sînt multe dificultăți. Prin venirea noilor operatori din alte țări are loc o relansare a turismului autohton. Christian Tour vine cu noi oferte și noi posibilități pentru turiștii din R. Moldova, la prețuri rezonabile și călătorii organizate la cel mai înalt nivel”, a subliniat Filipschi.

El a precizat că Christian Tour deține unul dintre cele mai mari oficii de turism din R. Moldova, care este amplasat în centrul capitalei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав