Cutremure stiri: 505

„Franzeluța”: De Revelion și Crăciun toată lumea va avea pîine

31 dec. 2014,, 16:15   Business
4642 0
Foto: franzeluta.md
„Magazinele noastre de pîine vor activa și în zilele de sărbătoare, așa că nu vor fi probleme în aprovizionarea cu pîine și produse de panificație. Toată lumea va avea pîine”, a declarat pentru NOI.md directorul general al întreprinderii „Franzeluța”, Victor Cojocaru.

Potrivit interlocutorului, în aceste zile din ajunul sărbătorilor, brutăriile întreprinderii vor livra zilnic cu 25 de tone de pîine mai mult decît în zilele obișnuite. Acum cererea a depășit 50 de tone. Aceeași situație s-a creat și în cazul torturilor, covrigeilor, colacilor și altor produse de sărbătoare. „De obicei noi produceam turte dulci și copturi în formă de miel de Crăciun. Avînd în vedere că 2015 este anul caprei și oii, am riscat să scoatem pe rafturi această producție înaintea Revelionului și nu am dat greș, pentru că se vinde ca pîinea caldă”, a mărturisit directorul întreprinderii.

Potrivit lui Victor Cojocaru, „inițial, din cauza numărului mare de zile de sărbătoare și de odihnă, prognozam o scădere a volumului de producție a pîinii și a produselor de panificație”. „Mulți locuitori ai capitalei au plecat la odihnă, însă condițiile meteorologice și-au spus cuvîntul: livrările de pîine din raioane în Chișinău s-au diminuat brusc”.

„Cît privește un posibil deficit al producției noastre în alte magazine, nu vom avea nicio vină. Noi activăm în conformitate cu comenzile lor din ajun. Astfel, dacă pîinea «Botanica» și pînea de secară în permanență se bucură de cerere, deoarece sînt produse doar de noi, atunci în cazul altor feluri de produse ale întreprinderii vînzătorii se străduiesc să facă comenzi mai mici, îndeosebi supermarketurile care au brutării proprii. Deseori se întîmplă că magazinele sînt nevoite să ne telefoneze cu rugămintea de a le livra pîine fără comandă preliminară. Dacă avem producția respectivă, le dăm și lor”, a precizat specialistul.

„Cu această ocazie, de rînd cu promisiunea de a asigura în zilele de sărbătoare toată lumea cu pîine și produse de panificație, în numele întregului nostru colectiv minunat, felicit locuitorii Moldovei cu ocazia sărbătorilor de Revelion și Crăciun, dorindu-le sănătate, fericire și bucurii”, a conchis Cojocaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав