Cutremure stiri: 505

Lucinschi despre amînarea votării Guvernului pînă marți

4 feb. 2015,, 15:25   Politică
6848 0
Foto: vedomosti.md
„Am aflat despre amînarea votării pe marginea componenței noului cabinet de miniștri în Parlament pentru ziua de marți a săptămînii viitoare, dar nu sînt la curent cu cauzele acestei amînări. Probabil este nevoie de ceva timp pentru definitivarea programului guvernului”, a precizat deputatul PLDM Chiril Lucinschi, contactat de NOI.md.

Politicianul a infirmat zvonurile vehiculate de mass-media despre faptul că candidatul la postul de prim-ministru, Iurie Leancă, nu dorește să se întîlnească cu fracțiunea comuniștilor.

„Se cunoaște deja că astăzi el va susține o întrevedere cu liberalii. Cel mai probabil, consultările cu comuniștii vor avea loc mîine. Leancă este un politician inteligent și cumpătat. De ce ar vrea el într-un moment atît de dificil, cînd este nevoie de consolidarea tuturor forțelor politice, a întregii societăți civile pentru depășirea problemelor ascendente în economie, să introducă scindare, să neglijeze opinia deputaților, pentru care a votat majoritatea populației?! El este dispus și va discuta cu toate părțile interesate de dezvoltarea cu succes a țării”, a asigurat Lucinschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав