X 
Cutremure stiri: 505

Conducerea PSRM reacționează la declarațiile socialiștilor găgăuzi

4 feb. 2015,, 17:56   Politică
8197 3

Фото: vedomosti.md

Declarațiile unor reprezentanţi ai Organizației teritoriale a PSRM din Găgăuzia au fost pripite şi nu este exclus că au fost influenţate din afara partidului. Astfel a comentat pentru NOI.md reprezentanții PSRM, anunțul făcut de socialiștii găgăuzi, precum că dezaprobă candidatura Irinei Vlah la funcția de bașcan al Găgăuziei și o vor susține pe cea a lui Valeri Ianioglo.

Secretarul executiv al PSRM a calificat această decizie drept o provocare din partea oponenților politici. „Conform statutului PSRM, decizia finală privind înaintarea candidaturii la funcţia de başcan aparţine Comitetului executiv politic al PSRM. Unele declaraţii au fost făcute de persoane ce nu fac parte din formaţiune şi nu sînt membri de partid. Considerăm că aceasta este o provocare din partea oponenţilor noştri. PSRM a înaintat candidatura Irinei Vlah la funcţia de başcan şi sîntem siguri că ea va obţine victoria în scrutinul din 22 martie, a precizat secretarul executiv al PSRM”, se arată în declarația lui Vlad Bătrîncea.

Precizăm că reprezentanții Organizației teritoriale a socialiștilor din Găgăuzia au exprimat vot de neîncredere conducerii PSRM pentru decizia de a susține candidatura Irinei Vlah la funcția de bașcan. Aceștia au declarat că vor susține candidatura lui Valeri Ianioglo pentru acest post.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав