X 
Cutremure stiri: 505

Dodon: Prima încercare nu va da niciun rezultat

9 feb. 2015,, 15:28   Politică
6532 6

Dodon: Prima încercare nu va da niciun rezultat
Foto : infoprut.ro

Decizia Biroului permanent al legislativului de a transfera ședința în plen pentru ziua de joi, 12 februarie, i-a nemulțumit pe socialiști. Liderul PSRM a reiterat că în aceste condiții formațiunea sa va face uz de toate căile legale pentru a declanșa alegeri anticipate, notează NOI.md.

„Cu regret, partidele care pretind să fie la guvernare, după mai bine de 70 de zile nu reușesc să găsească limbaj comun. Euro-unioniștii și oligarhii nu se pot înțelege cine să fie în funcții și nu pot hotărî cine va controla fluxurile financiare. Noi rămînem pe aceleași poziții: unica soluție pentru această situație sînt alegerile anticipate. Vom face tot posibilul pentru ca euro-unioniștii să plece în istorie”, a spus Dodon după ședința de astăzi a Biroului permanent.

Politicianul se arată convins că joi nu se va reuși învestirea unui nou guvern și are mari dubii în privința celei de-a doua tentative de votare. „Cu tempoul în care merg cei care pretind că sînt la guvernare, vor fi uzate foarte repede toate termenele. Probabilitatea că prima încercare nu va da rezultat este tot mai evidentă. Vom vedea la a doua”, a punctat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав