Cutremure stiri: 506

Nereguli la o reţea de pizzerii din capitală

21 feb. 2015,, 12:09   Societate
4241 1

Foto:pizza.co.uk

Inspectorii Serviciului Fiscal de Stat au aplicat o amendă în valoare de 53 de mii de lei unei reţele de pizzerii din capitală. În urma a şapte controale efectuate pe parcursul spătămînii trecute, au fost depistate mai multe încălcări ale legislației în vigoare, notează NOI.md.

Astfel, inspectorii au constatat trei cazuri de neutilizare a mașinii de casă și control. În alte două cazuri, inspectorii au depistat un surplus de numerar nejustificat, iar în alte trei - nu au fost prezentate documentele de proveniență a mărfurilor. În rezultat au fost aplicate amenzi fiscale în sumă totală de 55 de mii lei și sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 3000 de lei.

Precizăm că Serviciului Fiscal de Stat a inițiat un şir de acţiuni orientate spre verificarea contribuabililor ce desfăşoară activităţi în domeniul alimentației publice. Instituţia atenţionează subiecţii activităţii de întreprinzător despre caracterul continuu al acțiunilor de verificare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав