Cutremure stiri: 506

CET-2: Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara

16 mar. 2015,, 17:45   Societate
4467 3

АО ТЭЦ-2: Заплати зимой – получи вознаграждение летом
Foto: arena.md

SA CET-2 anunță lansarea tradiţionalei campanii „Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara”, informează NOI.md cu referire la un comunicat difuzat de companie.

Astfel, „CET-2” a dat startul acestei campanii pentru a încuraja şi promova exemplaritatea achitării integrale şi în termen a plăţilor pentru consumul de energie termică în contextul consemnării la 15 martie a Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor.

Astfel, blocurile locative care vor înregistra la 30 aprilie a.c. achitări de 100% pentru consumul de energie termică vor fi răsplătite de furnizorul de căldură. Acestea vor beneficia în mod gratuit de lucrări de spălare hidropneumatică a sistemelor inginereşti interne de încălzire. Totodată, responsabilitatea executării anuale a acestor lucrări revine gestionarilor fondului locativ, fiind obligatorii în procesul de pregătire calitativă a sistemelor inginereşti interioare către un nou sezon de încălzire. Mijloacele financiare economisite vor putea fi redirecţionate de gestionari în alte acţiuni de reutilare, modernizare a blocurilor locative.

Lista învingătorilor campaniei „Achiţi iarna – lasă-te răsPLĂTIT vara” va fi făcută publică în luna mai, după sistematizarea informaţiei privind achitările.

Pînă în prezent, 36 de blocuri locative au fost răsplătite de furnizorul de căldură din capitală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав