Cutremure stiri: 506

VOLTA - cea mai mare reţea de markete cu produse electrotehnice din Moldova (FOTO,VIDEO) ©

8 apr. 2015,, 11:15   Societate
13346 0


Pe 4 aprilie 2015 a avut loc deschiderea celui de-al 3-lea market din reţeaua VOLTA.

Cu ai săi peste 1100 m.p. şi un asortiment de 16 mii de produse, acesta a devenit cel mai mare market de produse electrotehnice din Republica Moldova.

Directorul general al companiei, Creţu Ghenadie, a declarat că „investiţiile iniţiale în marketul deschis pe strada Uzinelor 4 din Chişinău depășește 850.000 euro.

Şi amplasarea e una strategică, aşa cum am venit mai aproape de clienţii noştri.”

O dată cu deschiderea festivă a marketului, organizatorii au desfăşurat şi un eveniment mai special, o expoziţie internaţională de o zi, în domeniul produselor şi serviciilor electrice – “ExpoVolta 2015”, cu participarea unor companii şi branduri ca Bosch, Stark, Projahn, Odescablu Moldova, Legrand, IEK, Habsev Grup, Catadeni-Lux, Digimax, Navigator, Karcher, VITRA, Moduline, Zubr, ş.a.

Aflată la I ediţie şi primită cu succes de specialiştii din domeniu, organizatorii au hotărît că şi în 2016 vor desfăşura o expoziţie, mai amplă şi cu un program atractiv.

Compania VOLTA, specializată în soluţii şi produse electrotehnice, activează pe piața din Republica Moldova mai mult de un sfert de secol, fiind înregistrată în anul 1988.

La început, activitatea se desfăşura în raionul Anenii Noi fiind bazată în special pe servicii de reparaţie şi mentenanţă a motoarelor electrice, ca ulterior, în anul 2000, compania să-şi deschidă oficiul şi primul market pe str. Pădurii 19, sect. Botanica.

La ziua de astăzi nomenclatorul total de produse al companiei din cele 3 magazine de profil, include 35 000 produse clasificate în categorii de materiale şi echipamente electrice, iluminare, echipamente de reglare şi automatizare, aparate de măsură, scule manuale şi electrice, echipamente de protecţie, casă şi grădină, ş.a..

VOLTA S.R.L. este reprezentant oficial în Republica Moldova a unor branduri internaţionale ca Bosch, Schneider Electric, Horoz, Makel, DE KO RA, Electro Cable Group, ş.a.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав