Cutremure stiri: 506

Ședința Guvernului a fost amînată din motive necunoscute

8 apr. 2015,, 16:30   Politică
2855 1

Ședința Guvernului a fost amînată din motive necunoscute
Foto: obzormd.com

Ședința cabinetului de miniștri care urma să se desfășoare astăzi la ora 15.00 a fost amînată pentru ora 18.00. Informația a fost confirmată de reprezentanții Serviciului de presă al Guvernului. Aceștia nu au putut spune însă care este motivul acestei amînări, notează NOI.md.

Precizăm că liderul socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că în cadrul ședinței de astăzi, Guvernul ar urma să-și asume răspundere în fața Parlamentului pentru implementarea a două proiecte de lege. Este vorba de politica bugetar-fiscală și proiectul legii bugetului pentru anul 2015. Politicianul a anunțat că socialiștii vor înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, dacă cele două proiecte nu vor fi examinate mai întîi de Parlament, așa cum prevede legea.

„Dacă Guvernul «Aburici» își va asuma responsabilitatea față de Parlament pentru aceste proiecte, socialiștii vor cere demisia prin moțiune de cenzură. Deja e pregătită”, a precizat Dodon.

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi figurează 10 subiecte, printre care și hotărîrea privind acordarea indemnizațiilor unice pentru victimele evenimentelor din aprilie 2009. Executivul urmează să aprobe și proiectul de lege cu privire la instituția Agentului Guvernamental.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав