Cutremure stiri: 505

„Partidul Nostru” și-a prezentat candidatul la funcția de primar al capitalei

22 apr. 2015,, 12:25   Politică
6288 9

„Partidul Nostru” a prezentat candidatul la funcția de primar al capitalei
Foto : kp.md

Vicepreședintele „Partidului Nostru” Ilian Cașu este candidatul formațiunii conduse de Renato Usatîi la funcția de primar al capitalei, în cadrul alegerilor din 14 iunie. Anunțul a fost făcut de reprezentanți partidului astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Potrivit lui Ilian Cașu, puterea locală nu trebuie să facă politică și nici geopolitică, dar trebuie să rezolve problemele comunităților.

„Legea va sta în capul mesei, voi asigura un dialog permanent cu chișinăuienii, pentru că sînt plătitori de impozite. În ultimi opt ani, noi am putut influența doar decizia cu privire la culoarea troleibuzelor cumpărate din Belarus. Voi pune punct acestei practici păguboase a cîrpelii băncilor, drumurilor și trotuarelor. Voi veni cu o viziune clară asupra reformării pe domenii – transportul public sau conservarea centrului istoric al capitalei. Eu voi fi în primul rînd, în prima coloană, braț la braț cu cetățenii, protejînd orașul de escroci, de furturi, de construcții ilegale, pentru a ține rezistență fărădelegilor și «bespredelului»”, a menționat Cașu.

Vicepreședintele Partidului Nostru a mai declarat că are experiența necesară pentru a face față postului de primar, precizînd că a studiat în domeniul administrației publice, în SUA. Acesta cunoaște patru limbi străine și a activat în calitate de consultant politic în perioada anilor 2007-2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав