Cutremure stiri: 505

A fost reținut un chișinăuian care se plimba cu o armă automată Kalașnikov (VIDEO)

28 apr. 2015,, 14:41   Societate
5671 0
Кишиневец выгуливал автомат Калашникова (ВИДЕО)
Foto: fishki.net
Poliția capitalei a reținut în centrul Chișinăului un bărbat care avea asupra sa un automat AKS-74U, relatează NOI.md. Cum a intrat în posesia acestei arme și ce intenționa să facă cu ea bărbatul deocamdată nu a putut explica poliției.

În prima jumătate a zilei de marți, 28 aprilie, agenții de pază ai unuia dintre supermarketurile din centrul Chișinăului au apelat la poliție după ce au observat în geanta unui trecător un obiect asemănător cu o armă automată. Polițiștii care au sosit la fața locului l-au reținut pe bărbatul indicat de agenții de pază ai magazinului și au depistat în portbagajul automobilului cu care acesta a sosit o armă automată AKS-74U de calibrul 5,45 mm și două încărcătoare pline (60 de cartușe – notă NOI.md).

Șeful Serviciului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Adrian Jovmir, a precizat pentru NOI.md că locuitorul capitalei, în vîrstă de 43 de ani, în al cărui automobil a fost depistată arma automată, nu a putut explica polițiștilor cum a intrat în posesia acestei arme și ce urma să facă cu ea. „Pe marginea acestui caz a fost pornită o anchetă penală”, a spus Adrian Jovmir.

NOI.md reamintește că, pe 28 aprilie, la Chișinău se află într-o vizită oficială președintele Consiliului Europei (organul politic suprem al Uniunii Europene – notă NOI.md), Donald Tusk, în legătură cu acest fapt, în oraș au fost sporite măsurile de securitate .


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав