X 
Cutremure stiri: 501

Cine sînt candidații „Partidului Nostru” la primăriile Comrat și Vulcănești

4 mai. 2015,, 15:50   Politică
4053 0

Foto: ru1.md

Reprezentanții „Partidului Nostru” și-au prezentat astăzi candidații pentru funcțiile de primari ai orașelor Comrat și Vulcănești. Este vorba de omul de afaceri Serghei Anastasov și deputatul Adunării Populare a Găgăuziei Victor Petrioglo, informează NOI.md.

Candidatul propus la funcția de primar al orașului Comrat Serghei Anastasov este, în prezent, preşedintele Asociației Antreprenorilor din Găgăuzia. Acesta a precizat că toate eforturile sale vor fi îndreptate în direcția creării de noi locuri de muncă.

„Împărtășesc aceleași valori ca și liderul acestui partid, Renato Usatîi. Ambii optăm pentru consolidarea statalității și lupta cu corupția. Sînt multe probleme care trebuie soluționate, dar cea mai importantă problemă constă în faptul că țara noastră se află de 25 de ani în comă economică. Numărul şomerilor creşte în fiecare an, iar numărul persoanelor angajate în cîmpul muncii se micşorează”, a punctat Anastasov.

La rîndul său, candidatul pentru funcția de primar de Vulcănești Victor Petrioglo a declarat că are o viziune clară și un program bun pentru dezvoltarea orașului.

„Din cauza haosului şi indiferenţei funcţionarilor publici, orașul Vulcăneşti se află într-o stare dezastruoasă. Cele mai stringente probleme ale oraşului sînt starea proastă a drumurilor, deşeurile menajere aruncate peste tot, cîinii vagabonzi ş.a. Consider că prin eforturi comune oraşul poate redeveni acel oraş curat, dezvoltat şi frumos amenajat de altădată”, a precizat Petrioglo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав