X 
Cutremure stiri: 505

Liderul „Partidului Nostru” prognozează demisia Guvernului Gaburici pînă la alegerile locale

6 mai. 2015,, 14:15   Politică
6807 8
Усатый прогнозирует отставку Кирилла Габурича еще до выборов 14 июня
Foto: kp.md
„Demisia Guvernului Chiril Gaburici se va întîmpla pînă la alegerile locale din 14 iunie”, a declarat liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, care miercuri, la ora 13.20, soseşte de la Moscova la Chişinău, în pofida faptului că împotriva lui în Moldova sînt deschise 16 dosare penale.

„Gaburici la noi este premier la misiune, a fost angajat pentru un an. Acum i s-a redus «termenul de valabilitate», de aceea îl vor demite, cel mai probabil, nu după alegerile locale, dar înainte. Îl vor «pensiona», iar pe noi ne aşteaptă un nou premier. Candidat la această funcţie este spicherul Parlamentului, Andrian Candu”, consideră Usatîi, care la alegerile locale din 14 iunie intenţionează să candideze la funcţia de primar de Bălţi.

Anterior liderul "Partidului Nostru", care din noiembrie 2014 se află la Moscova, se ascundea acolo de organele de drept ale Moldovei, declara că rocada în nivelurile superioare ale puterii va duce la faptul că Candu va deveni premier, preşedinte al Parlamentului – liderul PLDM, Vlad Filat, sau actualul vicespicher, tot membru al PLDM, Liliana Palihovici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав