X 
Cutremure stiri: 505

PSRM și-a desemnat candidaţii pentru funcţiile de primari de Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcăneşti

12 mai. 2015,, 10:00   Politică
3468 2
ПСРМ выдвинула кандидатов в примары Комрата, Чадыр-Лунги и Вулкэнешть
Foto: psrm.md
Partidul Socialiştilor (PSRM) i-a desemnat drept candidați pentru funcţiile de primari de Comrat, Ceadîr-Lunga şi Vulcăneşti pe Alexandr Suhodolschi, Constantin Cheleş şi Roman Tiutin, respectiv.

Potrivit agenţiei "Infotag", liderul PSRM, Igor Dodon, a spus luni, în cadrul unui briefing, că neafilierea candidaţilor este o caracteristică importantă.

"Noi nu cerem candidaţilor sprijiniţi de PSRM să fie membri ai partidului. Important este de să cîștige alegerile pentru ca noii primari să se ocupe de dezvoltarea localităţilor pe care le conduc. PSRM promite ferm că şefii administraţiilor orăşeneşti sprijiniţi de PSRM, care vor cîştiga, vor reuşi în termeni scurţi după alegeri să semneze acorduri interregionale cu oraşele ruseşti. Acest fapt va aduce investiţii în oraşe, le va impulsiona dezvoltarea. Deja astăzi, la nivel de autonomie au fost semnate acorduri cu regiunea Moscova şi Tatarstan", a menţionat el.

Dodon a mulţumit populaţiei autonomiei pentru sprijinul acordat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, cînd pentru PSRM au votat pînă la 56% din electorat, exprimînd speranţa că acelaşi rezultat va fi atins şi la alegerile din 14 iunie.

"Lozincile noastre au rămas aceleaşi şi pentru actuala campanie. Acestea sînt denunţarea Acordului de asociere RM-UE, aderarea la Uniunea Vamală, acordarea Găgăuziei în perspectivă a statutului de subiect al federaţiei în cadrul Moldovei unite, respectarea strictă a Legii privind statutul juridic special al Găgăuziei", a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав