X 
Cutremure stiri: 505

Usatîi, nemulţumit de tergiversarea înregistrării sale

14 mai. 2015,, 09:30   Politică
9955 6
Foto: golos.md
Preşedintele "Partidului Nostru", Renato Usatîi, este nemulţumit de faptul că, deşi a depus documentele pentru înregistrare în calitate de candidat pentru funcţia de primar de Bălţi încă pe 8 mai, pînă în prezent nu a fost înregistrat.

Potrivit agenţiei "Infotag", el a relatat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că "unii candidaţi treceau procedura timp de 1-2 zile".

Usatîi intenţionează în calitate de primar să realizeze în "capitala de nord" proiectul "Johannis".

"Îmi place mult ce a făcut actualul preşedinte al României, fostul primar al oraşului Sibiu, Klaus Johannis. El a transformat oraşul într-o "bombonică". Vă asigur că peste un an în funcţia de primar de Bălţi în acest vor veni ca la excursie. Nu intenţionez să fiu şef de gospodărie, dar ştiu cum să găsesc investiţii şi cum să le asimilez. Toate aceste procese vor fi monitorizate de profesionişti", a asigurat Usatîi.

El este convins că, dacă candidaţii "Partidului Nostru" vor deveni primari de Chişinău şi Bălţi, atunci din administraţiile acestor oraşe se va întinde un şir de "oameni în cătuşe".

"Vom obţine pedepsirea celor care au participat sau au admis scheme criminale de înstrăinare a loturilor de teren, privatizare ilegală", a spus politicianul.

Totodată, el a subliniat că la selectarea persoanelor pentru funcţii de specialişti şi la Chişinău, şi la Bălţi, pe primul loc se va pune nu apartenenţa partinică, ci profesionalismul şi competenţa.

"Nu vă axaţi pe Uniunea Vamală sau cea Europeană. Toţi oamenii cărora nu le este indiferentă soarta acestor oraşe trebuie să se unească, noi vom trăi în ele! Vectorul extern nu este un subiect acut. Noi trebuie să ne unim pentru a stopa fărădelegile din ţară. Sînt gata să sprijin orice partid politic sau organizaţie civică care doreşte să facă ceva pentru oameni", a declarat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав