Cutremure stiri: 501

Detalii interesante despre lista PLDM pentru CMC

21 mai. 2015,, 16:30   Politică
4543 0

Любопытные факты о списке кандидатов в КМС от ЛДПМ
Foto: trm.md

TRIBUNA continuă seria de materiale prin care vă propune să faceţi cunoştinţă în detalii cu listele candidaţilor la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău (CMC) pentru alegerile locale din 14 iunie 2015. De această dată este vizat Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

PLDM a depus o listă pentru CMC formată din 51candidați, dintre care 32 sînt bărbați și 19 femei.

Vîrsta medie a candidaților este de 46,4 ani. Pînă la 35 ani au 13 persoane, între 36 – 50 ani – 16 persoane, iar după 51 ani – 22 persoane. Dacă e să ne referim la distribuția geografică, atunci 48 candidați sînt din Chișinău, iar 3 – din alte localități.

De menționat că în lista PLDM pentru CMC se regăsesc și doi candidați neangajați temporar în cîmpul muncii, dar și doi pensionari.

De asemenea, este de menționat faptul că cei mai mulți pretendenți la funcția de consilier în CMC din partea PLDM sînt juriști – 13; urmaţi de profesori – 8, dar și cîte 3 manageri economiști şi medici. În listă se mai regăsesc cîte 2 economiști, agronomi, filologi, contabili, dar și cîte un specialist în business şi administrare; un contabil-economist; un inginer constructor, un manager-tehnolog în alimentaţia publică, un jurnalist, un administrator, un sociolog, un manager al sănătăţii publice, un merceolog, un funcţionar public.

Totodată, 6 candidați și-au indicat cîte două profesii: inginer-constructor, economist; jurist, istoric; sociolog, jurist; jurist, profesor; doi ingineri şi economişti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав