X 
Cutremure stiri: 506

Proteste la Londra după discursul tronului al Reginei

28 mai. 2015,, 11:40   Externe
2695 0
Foto: ria.ru
Persoanele indignate care participă la acțiune agită placardele și steagurile, exprimîndu-și protestul împotriva măsurilor de austeritate. Au fost înregistrate ciocniri între activiștii și polițiștii.

Acțiunea de protest a demarat în centrul Londrei, în Piața Trafalgar, după ce Regina Elisabeta a-II-a a rostit un discurs, în cadrul căruia a reiterat toate promisiunile conservatorilor.

La acțiunea de protest împotriva măsurilor de austeritate au participat circa două sute de persoane. Oamenii revoltați agită placardele și steagurile. Nu au lipsit nici ciocnirile cu poliția. Unii protestatari în măști și fulare, cu fața acoperită, au fugit spre Whitehall. Polițiștii au creat un cordon viu pentru a-i bloca pe protestatari. Ofițerii au pregătit bastoanele, comunică Evening Standard.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав