Cutremure stiri: 507

Rusia și Moldova își extind cooperarea economică în domeniul comerțului

2 iun. 2015,, 13:47   Economie
2287 0
Foto: argumenti.md
Producătorul rus de separatoare fotoelectrice SRL „Sisort” inițiază livrările de utilaje în Republica Moldova. Primul contract a fost încheiat cu Compania „Grimal-IMEX” SRL, care produce semințe prăjite de floarea soarelui și de dovleac.

Separatorul fotoelectric „Zorki” va fi utilizat pentru curățarea finală a produselor de cele mai mici impurități și semințe necalitative. Aplicarea separatorului dat va permite Companiei „Grimal-Imex” să obțină produse pentru consum de cea mai înaltă calitate, să reducă costurile de producție și să sporească volumul de producere.

Separatoarele fotoelectrice prezintă un utilaj de precizie înaltă destinat sortării după culoare a produselor pulverulente, așa cum sînt cerealele, semințele, crupele, leguminoase boabe, sarea etc. Optica modernă și realizările avansate în domeniul algoritmului de procesare a imaginii video permit depistarea cu o viteză înaltă și selectarea produselor cu cele mai mici defecte și impurități, care nu se deosebesc după mărime. Sortarea fotoelectronică permite obținerea grijulie a unui produs uniform frumos, fără a-l supune prelucrării mecanice, spălării, calibrării, capabile să dăuneze produsului și să prelungească ciclul de producere.

Contractul încheiat este următorul pas spre intensificarea implementării tehnologiilor inovaționale în agricultură și consolidarea relațiilor economice între Moldova și Rusia.

SRL „Sisort” este un furnizor și producător de separatoare fotoelectrice de frunte din Rusia. Compania livrează utilaje atît în Rusia, cît și în afara ei – în țările CSI. Peste 300 de dispozitive funcționează eficient la morile și întreprinderile de prelucrare a cerealelor, precum și cele din sectorul industrial.

SRL „Grimal-Imex” este lider după producerea semințelor prăjite în Moldova. Produsele „Grimal-Imex” sînt cunoscute nu numai în republică, dar și în Bulgaria, România, Ucraina, Turcia și alte țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?