X 
Cutremure stiri: 505

Detalii despre lista pentru CMC a Partidului „Casa Noastră – Moldova”

3 iun. 2015,, 17:45   Politică
4018 2

Подробности о списке кандидатов Партии «Наш дом – Молдова» в КМС
Foto: omg.md

Partidul „Casa Noastră – Moldova” (PCNM) a depus o listă pentru CMC formată din 35 candidați, dintre care 19 sînt bărbați și 16 femei.

Vîrsta medie a candidaților este de 35 ani. Pînă la 35 ani au 23 persoane, între 36 – 50 ani – 6 persoane, iar după 51 ani – 6 persoane.

Dacă e să ne referim la distribuția geografică, atunci 25 candidați sînt din Chișinău, 1 din suburbii ale municipiului și 9 din alte localități.

Este de menționat faptul că cei mai mulți pretendenți la funcția de consilier în CMC din partea PCNM sînt studenți – 4, urmaţi de cîte 3 economiști și profesori, dar și de cîte 2 juriști, trăducători, manageri. În listă se mai regăsesc cîte un: specialist în educaţie fizică şi managementul securităţii personale, militar în rezervă, filolog, medic, inginer-constructor, conductor, inginer de echipamente TV şi radio, specialist în relaţii internaţionale, specialist în maşini şi instalaţii pentru construcţii, pensionar, pictor, tencuitor, veterinar, designer. De menționat că în cazul a 6 candidați nu sînt menționate detalii în acest sens.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав