Cutremure stiri: 501

Dodon: Am votat împotriva corupției și oligarhilor

14 iun. 2015,, 12:07   Politică
2516 0

Додон: Я голосовал против коррупции и олигархов
Foto: noi.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, a îndemnat cetățenii să participe activ la vot, întrucît de votul lor depinde cum vor fi administrate orașele și localitățile în următorii patru ani. Declarația a fost făcută astăzi, la ieșirea din secția de vot.

„Am vot împotriva marionetelor oligarhilor din primării și consilii raionale. Am votat pentru o capitală cu oameni profesioniști, pentru un primar general care nu este membru de partid. Vreau să le sugerez unora să-și strîngă gențile de prin birouri și să plece în suburbii sau peste hotare. La nivel de țară în acest scrutin ne va reuși să tăiem rădăcinile oligarhilor, după care pînă la finele anului vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar cei care au furat miliarde vor fi puși la dubă”, a precizat Igor Dodon. Liderul socialiștilor s-a prezentat la secția de vot însoțit de soția sa.

La rîndul său, candidatul PSRM la funcția de primar general, Zinaida Greceanîi, a declarat că își dorește ca haosul din Chișinău să fie oprit. ”Am votat pentru Chișinău, pentru ca orașul nostru să devină mai prosper, mai simpatic, să se termine haosul în toate domeniile”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав