Cutremure stiri: 501

Dodon: Chisinaul merita sa fie una dintre cele mai bune capitale atat din tarile europene, cat si din CSI

28 iun. 2015,, 12:50   Politică
3484 4
http://www.actualitati.md/ru/obshchestvo/dodon-kishinev-zasluzhivaet-stat-luchshey-stolicey-kak-sredi-stran-evropy-tak-i-sredi
Foto: noi.md
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a votat pentru un viitor mai bun pentru Chișinău și pentru locuitorii municipiului, relatează Actualități.md.

“Am votat pentru Chișinău și pentru chișinăuieni. Pentru copii mei care trebuie să locuiască într-un Chișinău mai luminos, mai bun. Pentru un Chișinău cu drumuri mai bune nu care se strică peste noapte. Pentru un Chișinău unde sunt trotuare și mamele vor putea să meargă cu căruciorul cu copii. Pentru un Chișinău care merita să fie una dintre cele mai bune capitale atît europene, cît și din CSI și din est și din vest”, a menționat Igor Dodon.

Precizăm că liderul PSRM și-a exercitat dreptul la vot la secţia de votare nr. 89, str. Suceava 154/2, căminul nr. 5.

Actualități.md amintește că astăzi are loc a doilea tur al alegerilor pentru primăria muncipiului Chișinău. Pentru fotoliu de primar luptă candidatul Partidului Liberal primarul degrevat Dorin Chirtoacă și candidatul Partidului Socialiștilor ex-premierul RM Zinaida Greceanîi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав