Cutremure stiri: 501

Cavcaliuc: Bărbatul care a amenințat cu arma polițiștii a mai fost tras la răspundere (VIDEO)

10 iul. 2015,, 16:45   Societate
5099 3
Кавкалюк: Мужчина, угрожавший полицейским оружием, уже привлекался к ответственности
Foto: noi.md
Bărbatul care a fost rănit de un polițist în dimineața zilei de 8 iulie, la o terasă de la Botanica, după ce a amenințat angajații poliției cu un pistol încărcat, anterior a mai fost tras la răspundere pentru un incident asemănător. Informația a fost comunicată vineri de șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Potrivit lui Cavcaliuc, la sfîrșitul anului trecut, bărbatul rănit a fost implicat într-un incident asemănător. Atunci el a tras cîteva focuri de armă în aer. „Arma bărbatului a fost ridicată în calitate de dovadă. Este același pistol pe care acesta l-a folosit pe 8 iulie. Poliția a depus atunci toate eforturile ca această persoană să fie lipsită de dreptul de portarmă, însă procuratura raională a recalificat acest caz și pistolul i-a fost restituit”, a relatat Cavcaliuc.

Gheorghe Cavcaliuc a mai spus că nu dorește să comenteze decizia procuraturii, dar speră că de data aceasta huliganul va fi privat de dreptul de a avea armă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав