Cutremure stiri: 505

Dodon anunță excluderi din PSRM

14 iul. 2015,, 14:41   Politică
16430 10

Foto: noi.md

Consilierii socialiști din raioane care au încălcat disciplina de partid vor fi excluși din rîndurile PSRM. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Igor Dodon, după ce mai mulți aleși locali socialiști nu au respectat înțelegerea stabilită cu „Partidul Nostru”, privind coalizarea celor două partide la nivel local, notează NOI.md.

„Socialiștii nu vor face coaliții centrale și locale cu partidele oligarho-unioniste. Cei din raioane care au încălcat disciplina de partid au fost sau vor fi excluși din formațiune. Vom rezista tuturor presiunilor, chiar dacă astăzi, împotriva primarilor și consilierilor socialiști este utilizată procuratura și alte pîrghii administrative, inclusiv există tentative de corupere financiară”, se arată în comentariul lui Igor Dodon.

Totodată, politicianul a mai sugerat că anumite partide de stînga ar urmări alte scopuri decît cele anunțate. „Ce vor face alte partide care se consideră «de stînga» și «pentru popor» – rămîne pe seama lor. Sînt sigur ca adevărata «față și scopuri» ale acestora vor ieși la suprafață în curînd. Pe noi și pe cetățeni deja nimic nu ne mai surprinde”, a adăugat Dodon.

Precizăm că liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, s-a arătat indignat de comportamentul socialiştilor сare îi sprijină, în teritoriu, pe reprezentanţii partidelor proeuropene. Usatîi a făcut referire la șapte raioane în care consilierii PSRM au votat pentru preşedinţi din PLDM şi PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав