Cutremure stiri: 502

Nissan anunță un nivel-record de vânzări

22 iul. 2015,, 13:26   Ştiri Auto
3950 0
Фото: nissan
Compania Nissan anunță un nivel-record de vânzări în primul semestru al anului 2015, fapt care i-a permis să devină brandul cel mai comercializat în Europa. În total, în prima jumătate a anului curent au fost comercializate 384 726 automobile, cu 4,3% mai mult ca anul trecut în perioada respectivă.
În primul semestru al anului 2015 a crescut brusc și înregistrarea automobilelor noi pe cele mai importante piețe, inclusiv Marea Britanie (+34%), Spania (+18%) și Germania (+11%)*, unde Nissan și-a depășit concurenții principali. Nivelul înalt de comercializare a modelului Nissan Qashqai, dar și a electromobilului sută la sută LEAF a permis companiei Nissan să ocupe 4,2% din piața europeană.
Aceste rezultate continuă șirul succeselor anului calendaristic 2014, când compania Nissan a înregistrat cele mai mari vânzări din istorie. În plus, în ultimii 5 ani vânzările au crescut continuu. Această creștere este prezentă și în a.2015. Numai în luna curentă uzina din Sanct-Petersburg, care produce modelul X-Trail, a marcat producerea celui de-al 200 000-го automobil,în Rusia ea fiind întreprinderea care se dezvoltă cel mai rapid. În același timp, în Italia vânzările de automobile pentru drumurile comune au crescut cu mai bine de 23% în prima jumătate a lui 2015 (32 611 automobile comercializate).
Guillaume Cartier, Vicepreședinte-senior Nissan Europe în probleme de vânzări și marketing,comentează:«Eforturile noastre în dezvoltarea brandului, îmbunătățirea produselor noastre și a deservirii clienților dau roade. Noi apreciem mult încrederea cumpărătorilor față de Nissan, fapt care ne-a făcut unul dintre brandurile asiatice cele mai comercializate în Europa. Încercăm să ne autodepășim, pentru a oferi cumpărătorilor noștri mai mult: asortimentul larg de produse, majorarea valorii consumabile a acestora, prezența inovațiilor și a admirației pentru automobilele Nissan».
Și continuă: «Rezultatele obținute au demonstrat, că noi ne îndeplinim toate obligațiile asumate privind sporirea calității, a caracteristicile tehnice, dotarea automobilelor cu tehnologii avansate. În 2015 marcăm cinci ani ai modelului Nissan LEAF. Am comercializat 184 000 mașini, apreciate după merit de 93% dintre cumpărători. Nissan LEAF rămâne cel mai comercializat electromobil pe piața europeană. Deoarece acest succes nu ar fi fost posibil fără susținerea angajaților noștri, a clienților, dealerilor, partenerilor și furnizorilor, această aniversare este sărbătoarea comună a tuturor celor implicați în activitatea companiei Nissan».
Un alt record de vânzări a atins și Nissan Qashqai: 2 500 000 mașini comercializate. În Marea Britanie – principalul producător al modelului în Europa – a fost atins încă un record:88 000 automobile comercializate în primul semestru și ocuparea celei mai înalte cote a pieței autoturismelor în toată istoria brandului. Succesul s-a resimțit și în Franța, care a atins un record al cotei de piață (3,7%) în prima jumătate a lui 2015.
Vom mai menționa, că Nissan investește în elaborările științifice și avansează pe cale creării automobilelor cu un design sclipitor și o calitate înaltă, reieșind din principiul său de a crea inovații care trezesc admirație, și a le face accesibile tuturor. Aceste investiții demonstrează calitatea de lider al companiei la producerea crossoverelor, inclusiv a modelelor X-Trail și Juke.
* Indicatorii enumerați mai sus provin din surse naționale oficiale și corespund standardelor industriale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав