Cutremure stiri: 505

Avertisment la adresa viitorului Guvern: „Ori guvernăm, ori demisionăm!” (VIDEO)

23 iul. 2015,, 15:03   Politică
5402 5

Avertisment la adresa viitorului Guvern: „Ori guvernăm, ori demisionăm!”
Foto : nbm.md

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a adresat astăzi un mesaj de avertizare membrilor viitorului cabinet de miniștri, chiar dacă noul executiv încă nu a fost învestit. Politicianul i-a îndemnat pe aceștia, dar și pe conducătorii celorlalte instituții de stat să-și exercite în mod onorabil atribuțiile, iar în caz contrar, să demisioneze, informează NOI.md.

„Stimați șefi și mini-șefi și colaboratori ai altor instituții, uitați de plăcerea de ieri, unde ați făcut ce-ați vrut! Apucați-vă de lucru și conștientizați așa cum conștientizăm și noi că sîntem într-o situație în care numai împreună, muncind, respectînd legea putem să ajutăm bietul om. Toți acei care au rămas în funcții și nu își vor îndeplini atribuțiile vor fi rugați frumos să plece și să ofere locul altora”, a spus liberalul.

„Stimat viitor guvern, ori guvernăm ori demisionăm! Altă cale nu există. Legea, omul sînt prioritatea unui stat de drept și democratic. Numai așa vom ajunge să facem parte din familia europeană”, a adăugat Mihai Ghimpu.

Precizăm că liderii PLDM, PD și PL au semnat astăzi Acordul politic de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3. În seara acestei zile, Vlad Filat urmează să anunțe candidatul coaliției la funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав