X 
Cutremure stiri: 506

CITROEN:în Polonia va avea loc cea de-a 21 reuniune mondială 2CV a legiunii “duck”

24 iul. 2015,, 13:14   Ştiri Auto
4314 2
Фото: citroen
De pe 28 iulie pînă pe 2 august a anului curent va avea loc cea de-a 21 reuniune mondială 2CV a legiunii “duck” din orașul Torun, Polonia. Reuniunea mondială 2CV se organizează din anul 1975 și va aduna în acest an mai mult de 20.000 de participanți unde vor fi prezentate în jur de7000 de automobile.Timp de o săptămână, întreg orașul va sărbători legendarul autoturism CITROEN, culoarea sa, optimismul și libertatea.
În acest an Reuniunea Mondială 2CV se organizeză în orașul Torun, unul dintre cele mai frumoase orașe din nordul Poloniei, care va găzdui admiratorii CITROEN 2CV. În fiecare an acest eveniment atrage tot mai mulți participanți.În anul 2011 în Franța și în 2013 în Spania s-a stabilit recordul de 20.000 de participanți.
Anul acesta vor fi prezentate în jur de 7000 de autoturisme CITROEN 2CV. Gazdele evenimentului, membrii clubului 2CV cât și publicul larg, vor avea posibilitatea de a admira diferite versiuni ale celui mai carismatic și a celui mai vândut brand auto, care pe parcursul a celor 42 ani de activitate a comercializat peste 5 mln. de autoturisme.
Această reuniune este o oportunitate unică de dialog despre o pasiune comună și de a petrece inspirat câteva zile! Participanții vor putea vizita muzeul CITROËN unde sunt expuse un număr mare de modele retro și fotografii private de la Conservatorul brandului.
Colecționarii modelelor CITROËN și membrii organizației Amicale CITROËN International, federația mondială a cluburilor Citroen, vor avea posibilitatea de a participa la o serie de concursuri, inclusiv de a urmări curse de viteză, precum și prezentări de asamblare - demontare a modelului 2CV. Unii dintre ei vor continua aventura lor după reuniune, pentru un raliu de excepție organizat pe parcursul a două zile, unde șoferii vor descoperi comorile Mării Baltice cu un spirit sportiv și vesel.
Obțineți detalii complete pe site-ul oficial : http://www.2cvpoland2015.pl/fra/

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав