Cutremure stiri: 506

PSRM va protesta pînă cînd decizia de majorare a tarifelor nu va fi anulată

29 iul. 2015,, 13:00   Societate
2586 5
ПСРМ будет протестовать, пока решение о повышении тарифов не отменят
Foto: socialistii.md
Partidul Socialiştilor (PSRM) intenţionează să desfăşoare acţiuni de protest pînă cînd nu va fi anulată decizia de majorare a tarifelor şi pînă cînd persoanele vinovate de furtul banilor din bănci nu vor fi deferite justiţiei.

Potrivit agenţiei "Infotag", deputatul socialist Vlad Batrîncea a spus miercuri, într-o acţiune de protest la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), că "socialiştii au fost primii care au vorbit despre furtul banilor, primii care au publicat raportul privind transferarea de către unele persoane a banilor în conturi din bănci străine şi primii care au avertizat despre consecinţele majorării tarifelor".

Batrîncea a specificat că "acţiunile autorităţilor şi majorarea tarifelor vor duce la sărăcirea poporului”. „Oamenii nu sînt bădărani, nu vor accepta asemenea atitudine”, a accentuat socialistul.

Deputatul Ion Ceban a spus că "unii angajaţi ai ANRE au spus că decizia de majorare a tarifelor nu a fost publicată în Monitorul Oficial deoarece se aşteaptă o majorare mai semnificativă a tarifelor la energia electrică, gaze naturale şi alte servicii".

"În Chişinău proprietarii ai peste 70% dintre apartamente au datorii la căldură din sezonul trecut, iar dacă se vor majora tarifele, în genere nu vor fi în stare să achite facturile", a menţionat socialistul.

El consideră că "oligarhii asta şi-o doresc, dar aceste jocuri vor duce la rezultate triste, inclusiv pentru ei".

După acţiunea de protest la ANRE, manifestanţii au plecat la Guvern, pe care l-au înconjurat, luîndu-se de mîini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав