Cutremure stiri: 501

Incendiu de proporții în centrul Capitalei (FOTO)

12 aug. 2015,, 09:40   Societate
4925 0

Foto: realitatea.md

Acoperișul unui restaurant de pe strada Pușkin din Chişinău a luat foc aproape de miezul nopții. La fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale și două ambulanțe. Peste 60 de pompieri au luptat cu flăcările timp de câteva ore, iar incendiul a fost localizat aproape de ora 3:00 dimineața.

Flăcările s-au extins cu repeziciune. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, pentru că oamenii care se aflau în interior au fost evacuați la timp.

Potrivit pompierilor, flăcările au mistuit o suprafață de 400 de metri pătrați. În această clădirea își au sediul mai multe companii private, asociații și agenții de publicitate.

"Dat fiind faptul că la această înălțime sunt trase liniile de comunicație și firele de înaltă tensiune, aceasta tergiversează procesul de lichidare a incendiului. Mai mult ca atât, construcția este executată și cu ruberoid, ceea ce deasemenea favorizează arderea în mai multe direcții", a explicat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Pompierii nu ştiu, deocamdată, care este cauza izbucnirii flăcărilor, la fel cum nu a fost stabilită nici valoarea pagubelor materiale.

Proprietarul restaurantului a refuzat să facă declaraţii pentru presă.

Un alt incendiu s-a produs în acelaşi restaurant în anul 2007.

La începutul lunii iunie, un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit a mistuit acoperişul restaurantului Butoiaş din Capitală, iar în iulie, flăcările au distrus o parte a unui motel din localitatea Măgdăceşti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав