X 
Cutremure stiri: 505

Astăzi are loc ședința Guvernului. Ce subiecte figurează pe agendă

12 aug. 2015,, 10:38   Politică
3286 0

Astăzi are loc ședința Guvernului. Ce subiecte figurează pe agendă
Foto : trm.md

Membrii cabinetului de miniștri se întrunesc astăzi în ședință ordinară, urmînd să examineze aproximativ 20 de subiecte. Pe agendă a fost inclus și un subiect cu privire la cadre, dar deocamdată nu este clar dacă e vorba despre demisii sau numiri în funcții, informează NOI.md.

Astfel, la propunerea Ministerului Mediului, executivul urmează să aprobe o hotărîre cu privire la începerea sezonului de vînătoare 2015-2016. Documentul stabilește limitele de recoltare a vînatului pentru acest sezon și interzice în totalitate vînarea unor specii de animale cum ar fi cerb, elan, căprior, rață, iepure, gîscă, potîrniche.

Pe ordinea de zi figurează și un proiect de lege ce se referă la modificarea Codului penal. Membrii executivului urmează să aprobe și Conceptul sistemului informațional automatizat „Registrul turismului”.

Totodată, pe agendă figurează o serie de acorduri de cooperare bilaterală în domeniile justiției, educației, protecției sociale și familiei, cu țări precum Ucraina, Macedonia, Lituania, Croația.

De asemenea, la propunerea Ministerului Educației, Guvernul urmează să aprobe o hotărîre ce vizează iniţierea negocierilor asupra Acordului moldo-rus privind recunoaşterea reciprocă a actelor de studii şi/sau a calificărilor .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав