X 
Cutremure stiri: 505

Ghimpu: Eu, tu...marea și soarele! (FOTO)

12 aug. 2015,, 11:36   Societate
9345 12
Гимпу: Я, ты… море и солнце (ФОТО)
Foto: facebook.com
Nu degeaba fostul premier Ion Sturza i-a atenționat pe deputații plecați în vacanță să nu facă selfie și să nu incite populația rămasă acasă, pentru că situația în țară este complicată și nu toți își permit să plece la odihnă peste hotare. Numai că nu toți demnitarii i-au dat ascultare omului de afaceri român. Liderul liberalilor Mihai Ghimpu în acest an se află în vacanță la mare, în Bulgaria, de unde aproape în fiecare zi publică pe rețelele de socializare fotografii (ultimele au fost publicate astăzi), informează NOI.md.

Fotografiile și filmulețele video făcute de Ghimpu sînt însoțite de comentarii și chiar de poezii:

Ce apă, ce liniște, ce aer,
Te uiți și ți se face dor
De sudul Basarabiei!
Ce aer, ce liniște,
Doar valurile mării se aud...
Ce liniște, ce frumusețe,
De parcă ești doar tu,
Marea și Carpații!

Sau: „Vântul... Marea zbuciumată, pescărușii bucuroși și plini de viață!”, „Eu, tu... marea și soarele!”, „Dimineața pe răcoare soarele din nou răsare!”

Principalul liberal al țării a expus în fotografii imagini din camera de hotel, dar şi cu clădirea hotelului, plaja, pescărușii de la balcon. Cu alte cuvinte, privind aceste imagini ai impresia că ai fost la Nisipurile de Aur împreună cu Mihai Ghimpu.

În pofida pauzei intervenite în viața politică a țării, liderul PL-ului urmărește activitatea colegilor săi de partid din Guvern și publică comentarii despre activitatea acestora. Pe ambele pagini de pe Facebook Ghimpu a făcut trimitere la articolul de răsunet „Îndepărtaţi Moldova de la marginea prăpastiei”, scris de secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, și publicat în „New York Times”, care este o sursă bună de gîndit pentru politicienii aflați în vacanță.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав