X 
Cutremure stiri: 505

"Miss Brazilia 2015" și alte cinci participante au ajuns în Moldova

14 aug. 2015,, 09:20   Societate
3449 0

Foto: shok.md

Cîștigătoarea titlului "Miss Brazilia 2015" și alte cinci participante la concurs au ajuns în Moldova. Braziliencele au venit în țara noastră la invitația designerului moldovean Olga Blanc, care le-a creat ținutele purtate în cadrul concursului.

Cele șase brazilience au fost întîmpinate, tradițional, cu pîine și sare.

"Miss Brazilia 2015" este o tînără de 25 de ani care a venit în Moldova cu un scop bine determinat. Aceasta urmează să probeze rochiile pe care le va purta la "Miss World 2015".

"Olga este designerul meu oficial și ea îmi va confecționa rochiile și m-a invitat să vizitez Moldova. Ea este o profesionistă în domeniu și chiar îmi plac la nebunie rochiile confecționate de ea. Am deja patru", a spus cîștigătoarea titlului de "Miss Brazilia 2015", Catharina Choi.

Şi celelalte domnișoare au apreciat piesele vestimentare semnate de creatoarea de modă.

"Apreciez foarte mult eleganța rochiilor confecționate de Olga Blanc. Rochiile sînt foarte frumoase pentru că sînt și sexy, dar și gingașe în același timp", a declarat participanta la "Miss Brazil 2015", Thaina Magalhaes.

Atît braziliencele, cît și organizatorii sosiți din America de Sud au fost copleșiți de emoții și impresionați de tradițiile moldovenești.

"Este o oportunitate frumoasă pentru noi de a vizita Moldova pentru că am căutat informații și am găsit că este o țară frumoasă, iar noi nici măcar nu știam de acest lucru. Pîinea este gustosă și vinul este delicios", a zis participant la "Miss Brazil 2015", Nathalia Martines.

"Pentru noi este o plăcere să fim în Moldova, să vizităm această țară frumoasă și la sigur va fi o experiență de neuitat. Ne-am bucurat de ospitalitatea și căldura cu care am fost primiți", a precizat organizatorul Henrique Fontes.

Designerul moldovean spune că oaspeții vor petrece zile superbe în țara noastră.

”Avem și surprize, avem și lucru. O să filmăm noul catalog OBlanc cu fetele din Brazilia, noua colecție OBlanc și după aceasta o să avem cîteva excursii. O să mergem și la Mileștii Mici, la Cricova și la Orheiul Vechi", a conchis designerul moldovean, Olga Blanc.

Brandul OBlanc a fost lansat în Moldova în 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав