X 
Cutremure stiri: 506

În orașul chinez Tianjin astăzi s-a produs o nouă explozie

17 aug. 2015,, 12:45   Externe
2796 0
Новый взрыв прогремел сегодня в китайском Тяньцзине
Foto: rtr.md
În zona depozitului din orașul portuar Tianjin din nordul Chinei luni dimineața s-a produs o nouă explozie, comunică TASS cu referire la mass-media locală.

La locul incidentului „a apărut fum alb”. Militarii din apropiere, care au participat la lucrările de salvare, au fost evacuați.

Explozia puternică s-a produs la depozitul portuar la 12 august. Cauza producerii incidentului n-a fost elucidată. Victime ale deflagrației au devenit 114 persoane, încă 95 sînt date dispărute. Explozia a cauzat un enorm prejudiciu ecologic și material. Locuitorii orașului Tianjin au solicitat autorităților să le răscumpere locuințele, afectate grav de incident.

La locul deflagrației, în afară de salvatori și militari, activează echipe suplimentare de specialiști în protecția chimică din provinciile vecine - Liáoníng și Jiāngsū. Acest fapt ține de pericolul poluării localității cu cianură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав