Cutremure stiri: 502

Chișinăul este în topul celor 10 orașe de peste hotare preferate de turiștii ruși

24 aug. 2015,, 11:45   Societate
3730 0
Foto: diasporalive.ro
Serviciul rus de rezervare online a hotelurilor Oktogo.ru a constatat, în care orașe și stațiuni balneare din țările străine apropiate se odihnesc turiștii în perioada de vîrf a vacanței estivale.

Ratingul se bazează pe datele rezervării hotelurilor pentru cazare de la 1 pînă la 31 august 2015 de către turiștii care călătoresc de sine stătător.

Potrivit datelor Oktogo.ru, din topul celor mai de popularitate orașe de peste hotare pentru călătorii turistice în august fac parte Minsk, Tbilisi, Almatî, Kiev, Erevan, Baru, Astana, Bișkek, Chișinău și Tașkent.

Cel mai ieftin oraș pentru călătorii este Bișkek (diurn 1,2 mii ruble), iar cel mai scump – Baku (peste 6 mii ruble). La Minsk pentru cazarea la hotel turiștii cheltuiesc în medie diurn 3 mii de ruble, la Tbilisi – 3,2 mii de ruble, iar la Almatî – 5mii de ruble, la Erevan – 3,1 mii de ruble.

În capital Moldovei turiștii ruși sosec în medie pe 3 zile, unde plătesc diurn pentru cazare circa 1,3 mii de ruble.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав