X 
Cutremure stiri: 501

Incendiu puternic in Tokyo

24 aug. 2015,, 11:20   Externe
2452 0

Foto: libertatea.ro

Initial, s-a produs o explozie puternica, iar apoi s-a declansat focul, acesta extinzandu-se pe ansamblul unui vast hangar al complexului industrial, unde ar putea fi depozitate butelii de propan si un alt gaz.

'Focul a izbucnit intr-un turn de racire de doi metri', — a declarat in acelasi timp un reprezentant al serviciului pentru protectie impotriva incendiilor. Conform datelor preliminare, un rezervor cu gaz, posibil propan, a explodat. Nu exista in acest moment date despre posibile victime. In fotografiile postate pe retelele sociale, o coloana uriasa de fum negru se vede de departe. Acoperisul intreprinderii Nippon Steel este cuprins de flacari.

Pasageri de pe aeroportul Haneda, situat la aproximativ 1 km de uzina unde a izbucnit incendiul, au vazut coloana de fum, dar nu se stie deocamdata daca incendiul a afectat traficul aerian. Incendiul a izbucnit la o filiala a uzinei Nippon Steel and Sumikin Pipe, specializata in fabricarea de tevi. Aceasta se intinde pe o suprafata de 20.800 de metri patrati.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав