Cutremure stiri: 505

Poliția de frontieră organizează un Turneu Internațional de minifotbal

28 aug. 2015,, 12:00   Societate
3830 1
Foto: novosib-sport.ru
În perioada 29-30 august, Poliția de Frontieră organizează un Turneu Internațional de minifotbal „Cupa Independenței”. Evenimentul va avea loc pe terenul de fotbal de pe strada Mihai Viteazu17/2 din capitală, transmite Noi.md.

Startul se va da e 29 august la ora 9.30. Meciurile se vor disputa între zece echipe, reprezentate ale organelor de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale. În cadrul turneului vor participa echipele autorităților de frontieră din România, Georgia, delegația Misiunii Uniunii Europene de Asistentă la Frontieră în republica Moldova și Ucraina (EUBAM), reprezentații Poliției de Frontieră, Inspectoratul General de Poliție, Serviciul Protecției Civile și Situații Excepționale, Procuraturii Generale, Departamentul Instituțiilor Penitenciare și Serviciului Vamal.

Evenimentul are drept scop consolidarea cooperării între instituțiile de forță din R. Moldova și din străinătate, stabilirea de noi legături de prieteni și de noi forme de colaborare, precum și promovarea sportului în rîndurile angajaților autorităților de aplicare a legii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав