X 
Cutremure stiri: 506

Premiera mondiala a noului hatchback Suzuki Baleno 2016

2 sep. 2015,, 16:32   Ştiri Auto
4380 1
Foto: suzuki

Noul model Suzuki Baleno, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, va stabili noi standarde în segmentul hatchback-urilor compacte.
Începând cu producţia modelului Suzulight din 1955, Suzuki a produs o gamă variată de modele compacte care au oferit o calitate şi dotări peste aşteptări. Beneficiind de toată experienţa companiei în dezvoltarea şi producţia de maşini compacte, Baleno are un design puternic şi elegant, interior şi portbagaj spaţioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.
Aceste tehnologii includ, printre altele, o platforma rigidă din materiale ultra-uşoare de ultimă generaţie, motorul turbo cu injecţie directă BOOSTERJET de 1.0 litri şi sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări şi spaţiul interior disponibil, ci să ofere şi o experienţă plăcută la condus.
Noul Suzuki Baleno va fi disponibil pe piaţa europeană din primăvara anului 2016.
Mai multe detalii despre noul Baleno vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, în cadrul conferinţei de presă Suzuki, care va avea loc pe 15 septembrie (Standul B12 din Hala 9.0), începând cu ora locală 13:15.
Mai multe informaţii vor fi disponibile şi pe site-ul dedicat noului model.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав