Cutremure stiri: 507

Balan: Tot Ministerul de Interne a fost mobilizat, inclusiv forţe necesare pentru prim-ajutor

6 sep. 2015,, 10:41   Societate
4368 0
Foto: jurnal.md
Ministrul de Interne, Oleg Balan, afirmă că întreg ministerul este mobilizat în legătură cu protestul de astăzi, din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Totuşi întrebat câţi poliţişti vor asigura ordinea publică, Balan a refuzat să spună o cifră. „Suficienţi. Vor fi suficienţi ca oamenii să se simtă în siguranţă”, a spus ministrul, în cadrul unui briefing.

Totodată, acesta a declarat că traficul va fi restricţionat astăzi în centrul capitalei şi a îndemnat şoferii să evite următoarele străzi: Puşkin, Bănulescu-Bodoni, Columna şi 31 august.

Balan a mai precizat pe ce străzi vor fi organizate parcări pentru cei care vin din localităţi. Astfel, care vin în Chişinău din direcţia Străşeniului îşi vor putea parca maşinile pe toată strada Calea Ieşilor. Mijloacele de transport care vin dinspre Stăuceni vor putea fi lăsate în jurul Circului, pe strada Albişoara, bd. Grigore Vieru şi strada Ierusalimului. Maşinile care vin din direcţia Anenii Noi vor putea fi parcate pe bd. Negruzzi şi pe Aleea Gării. Cele din direcţia oraşului Hânceşti vor avea loc de parcare în zona cinematografului Gaudeamus, pe strada Asachi, Hânceşti, Ismail, inclusiv sub podul de la Telecentru.

„Cu toate subdiviziunile mobilizate, sper că evenimentul de astăzi se va desfăşura în cele mai frumoase tradiţii ale democraţiei şi statului de drept. Anunţăm că persoanele care vor fi văzute cu mască sau raniţă în spate vor fi izolate. MAI a pregătit inclusiv forţe necesare pentru prim-ajutor medical în caz de necesitate, în caz că persoanele în vârstă vor avea nevoie”, a mai spus Balan.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав