Cutremure stiri: 506

„BMW”-ul furat în Olanda a fost reținut la hotarul moldo-român

9 sep. 2015,, 16:15   Societate
3145 0
Угнанный в Нидерландах БМВ задержали на молдо-румынской границе
Foto: border.gov.md
Poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere „Giurgiulești-Galați” au depistat un autoturism de model „BMW 525D”, care figura în baza de date a Interpolului ca fiind furat, la sesizarea autorităților Olandei, notează NOI.md cu referire la Poliția de Frontieră.

În urma investigațiilor a fost adeverit uzul de fals din actele de însoțire a mijlocului de transport reținut. Autoritățile române au confirmat că procurile respective nu sînt înregistrate în baza de date a biroului notarial indicat, fiind relevați și indici de falsificare a semnăturilor și ștampilelor aplicate.

Pînă la finalizarea investigațiilor mijlocul de transport rămîne indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere. Persoanele implicate în incident riscă o amendă în mărime de pînă la 300 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 pînă la 200 de ore sau privațiune de libertate de pînă la doi ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав