X 
Cutremure stiri: 505

În Găgăuzia va fi implementată monitorizarea video a circulației rutiere?

17 sep. 2015,, 16:45   Societate
2974 0
Видеомониторинг дорожного движения внедрят и в Гагаузии?
Foto: gagauzinfo.md
Compania chineză ZTE Corporation este dispusă să implementeze în Găgăuzia un proiect de monitorizare video a circulației rutiere. Acest fapt l-a declarat șeful reprezentanței ZTE Corporation în Moldova, Lu Jun, în cadrul întrevederii cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, unde părțile au discutat posibilitățile cooperării în domeniul tehnologiilor informaționale, informează NOI.md.

După cum a menționat Lu Jun, compania ZTE Corporation pe parcursul unei perioade îndelungate colaborează cu companiile moldovenești de telefonie celulară. Ea livrează în Moldova cel mai performant echipament. Reprezentanța ZTE Corporation în Moldova a implementat, de asemenea, proiectul de monitorizare video a circulației rutiere la Chișinău.

Compania este interesată în realizarea proiectului respectiv și pe teritoriul Găgăuziei. Irina Vlah și-a manifestat interesul față de realizarea proiectelor comune cu partea chineză, menționînd că autoritățile autonomiei așteaptă de la reprezentanții companiei oferte comerciale concrete. În contextul cooperării inter-regionale bașcanul a menționat că în anul 2012 Găgăuzia a semnat un acord de cooperare cu districtul chinez Ninja Huawei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав