X 
Cutremure stiri: 501

Și la Bălți a fost instalat un orășel de corturi (FOTO)

1 oct. 2015,, 14:00   Politică
4340 3
В Бельцах также установили палаточный городок (ФОТО)
Foto: noi.md
Lîngă Primăria orașului Bălți, pe Renato Usatîi îl așteaptă o surpriză. A fost suficient ca primarul orașului să plece pe cîteva zile la Chișinău, cum lîngă ușa sediului lui a fost instalat un orășel de corturi, relatează NOI.md cu referire la Deschide.md.

Renato Usatîi a calificat acțiunea de protest de la Bălți drept „o banală provocare”. După cum a scris primarul „capitalei nordice” în rețelele sociale, „un protest împotriva opoziţiei – nimic mai bun n-a putut gîndi actuala guvernare”. El a avertizat că „organizatorii acestei acțiuni de prost gust vor regreta. Vor răspunde conform legii”.

Usatîi presupune că organizatorii acțiunii sînt persoane din subordinea șefului interimar al Inspectoratului General de Poliție lui Gheorghe Cavcaliuc.

După cum se vede în fotografiile publicate în Blogul de Bălți pe Facebook, lîngă sediul primăriei de Bălți sînt instalate în jur de zece corturi.

Între timp, Usatîi se află a doua săptămînă la Chișinău, unde participă activ la acțiunea antiguvernamentală de protest. După cum afirmă politicianul, el a abandonat provizoriu orașul Bălți, luîndu-și concediu din cont propriu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав