X 
Cutremure stiri: 507

Viceprimar de Bălţi a devenit juristul Igor Şeremet

8 oct. 2015,, 09:05   Politică
6380 1
Foto: pan.md
Consiliul Municipal Bălţi (CMB) l-a aprobat miercuri în funcţia de viceprimar pe juristul de 34 de ani Igor Şeremet.

Potrivit CMB, Şeremet va coordona la Primărie aspecte ce ţin de gestionarea bunurilor municipale, relaţiile funciare, arhitectură şi construcţii, precum şi gospodăria municipală.

Interlocutorii agenţiei au spus că candidatura lui Şeremet la funcţia de viceprimar a fost propusă de primarul general, Renato Usatîi. Decizia de desemnare a lui Igor Şeremet a fost luată în unanimitate.

"Le mulţumesc consilierilor pentru sprijin. Mizez mult pe consultanţa şi experienţa dumneavoastră, pe care aţi acumulat-o pe parcursul anilor. Promit să nu vă decepţionez şi să depun maximum de eforturi pentru ca situaţia din municipiu să se îmbunătăţească", a spus Şeremet.

Noul viceprimar a spus că în primul rînd va invita la întrevederi toate subdiviziune responsabile de pregătirea oraşului pentru sezonul rece, pentru a identifica problemele şi de a le rezolva pînă la venirea îngheţurilor.

Igor Şeremet s-a născut în satul Tănătari raionul Căuşeni. În 2003 a absolvit Academia de Drept. În 2010 a devenit doctor în drept.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав