X 
Cutremure stiri: 501

La frontieră au fost reţinute două persoane cu acte false

16 oct. 2015,, 11:15   Societate
2570 0
На границе поймали двух «зайцев»
Foto: trm.md
Doi pasageri au încercat să traverseze frontiera de stat cu acte de călătorie false. În cazul altor cinci persoane Poliţia de Frontieră a depistat diverse încălcări, relatează NOI.md.

Astfel, trei persoane au încălcat regimul frontierei de stat și alte două – regimul în punctul de trecere. În afară de aceasta, grănicerii au reţinut la frontieră patru persoane aflate în conflict cu legea. Reţinerea lor a devenit posibilă în urma coordonării acţiunilor angajaţilor Poliţiei de Frontieră cu organele de drept.

Totodată, şapte cetăţeni străini au depăşit termenul de ședere pe teritoriul Moldovei, iar asupra concetăţenilor noştri din străinătate au fost aplicate 7 măsuri restrictive. Astfel, trei cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federaţia Rusă, iar alții doi au fost deportați. În acelaşi timp, pentru doi conaționali de-ai noştri a fost limitată intrarea în Uniunea Europeană.

În afară de aceasta, grănicerii au prevenit o tentativă de transportare ilegală a mărfurilor nedeclarate peste frontiera de stat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав